Střední škola zemědělská a potravinářská, Klatovy

Nejste přihlášeni (Přihlásit se)
Upravte prosím nastavení tohoto bloku pomocí ikony úprav

Kategorie kurzů

Hotové kurzy 
 AgroturistikaSouhrn
 Anglický jazyk 1 - II. PodnikáníSouhrn
 Anglický jazyk 1. I.Souhrn
 Anglický jazyk 1. II.Souhrn
 Anglický jazyk 1. III.
 Anglický jazyk 1. IV.Souhrn
 Biologie I.Souhrn
 Biologie II.
 Biologie pro ekology I.Souhrn
 Botanika I.
 Botanika II.
 Český jazyk a literatura I. Souhrn
 Český jazyk a literatura II.Souhrn
 Český jazyk a literatura III.Souhrn
 Český jazyk a literatura IV.Souhrn
 Chemie I.Souhrn
 Chemie II.Souhrn
 Chod podniku II.Souhrn
 Chov koní a jezdectví
 Dějepis Souhrn
 Dějepis II.Souhrn
 Ekologie II.Souhrn
 Ekologie III.Souhrn
 Ekologie IV.Souhrn
 Ekonomika a podnikání III.Souhrn
 Ekonomika a podnikání IV.Souhrn
 Ekonomika a sociální politika II.Souhrn
 Ekonomika a sociální politika III.Souhrn
 Ekonomika a sociální politika IV.Souhrn
 Etika a společenská výchovaSouhrn
 Evropská unie
 Evropská unie pro VES
 FyzikaSouhrn
 GeologieSouhrn
 Hydrologie
 ICT III.Souhrn
 ICT IV.Souhrn
 Kultura osobního projevuSouhrn
 Lesnictví III.
 Lesnictví IV.Souhrn
 Management cestovniho ruchu III. Tento kurz je otevřen i pro hostyTento kurz vyžaduje klíč k zápisuSouhrn
 Marketing a managementTento kurz je otevřen i pro hostySouhrn
 Marketing cestovniho ruchu III. Tento kurz je otevřen i pro hostyTento kurz vyžaduje klíč k zápisuSouhrn
 Marketing cestovniho ruchu IV.Souhrn
 Matematika I.Souhrn
 Matematika II.Souhrn
 Matematika III.Souhrn
 Matematika IV.Souhrn
 MeteorologieSouhrn
 Monitoring
 MyslivostSouhrn
 Německý jazyk 1 I.Souhrn
 Německý jazyk 1 - II. - podnikání
 Německý jazyk 1 - III.
 Německý jazyk 1 - I. podnikáníSouhrn
 Německý jazyk 1 - II.Souhrn
 Německý jazyk 1 - IV.Souhrn
 Občanská nauka II.Souhrn
 Občanská nauka III.Souhrn
 Občanská nauka IV.Souhrn
 Obchodní korespondence II.Souhrn
 Obchodní právo III.
 Obchodní právo IV.
 Ochrana přírody a prostředí II.Souhrn
 Ochrana přírody a prostředí III.
 Ochrana přírody a prostředí IV.Souhrn
 Odpady
 Písemná a elektronická komunikace IV.Souhrn
 Podnikání, obchod, služby
 Potraviny a výživa I.Souhrn
 Potraviny a výživa II.
 Právní příprava ekologie III.Souhrn
 Právní příprava ekologie IV.Souhrn
 Právo pro agropodnikáníSouhrn
 Právo pro VES III.Souhrn
 Praxe I. agropodnikání
 Psychologie III.
 Psychologie IV.
 Psychologie prodeje
 Regionalistika Souhrn
 Rozvoj venkova
 Společenská kulturaSouhrn
 Technika obsluhy a služeb I.Souhrn
 Technologie přípravy pokrmů I.Souhrn
 Technologie přípravy pokrmů II.Souhrn
 Úcetnictví I. PodnikáníSouhrn
 Účetnictví II. PodnikáníSouhrn
 Účetnictví III.Souhrn
 Účetnictví IV.Souhrn
 Veřejná správa I.Souhrn
 Veřejná správa II.Souhrn
 Veřejná správa III.Souhrn
 Veřejné finance
 Základy přírodních věd - biologieSouhrn
 Základy přírodních věd - PodnikáníSouhrn
 Zeměpis I.
 Zeměpis II.
 Zoologie I.
 Zoologie II.
 ZPV chemieSouhrn
Rozpracované kurzy 
 Ekonomika_3IV_4 IV 1819_1920
 Ekonomika_3MV
 Počítačové vzdělávání zaměstnanců veřejné správy
 Ekonomie Tento kurz je otevřen i pro hostySouhrn
 Podniková ekonomika IV.
 Dějepis I. VESSouhrn
 Ekonomika_3IV_4 IV 1819_1920 kopie 1
Příprava pokrmů a moučníků z regionálních potravin 
 Výroba jemného pečivaTento kurz vyžaduje klíč k zápisuSouhrn
 Příprava teplých pokrmů Tento kurz vyžaduje klíč k zápisuSouhrn
 Výroba restauračních moučníkůTento kurz vyžaduje klíč k zápisuSouhrn
 Příprava pokrmů studené kuchyněTento kurz vyžaduje klíč k zápisuSouhrn

Přeskočit: Kalendář

Kalendář

Po Út St Čt So Ne
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30       
ESF OPVK

Logo projektu
Přeskočit: Připojení uživatelé

Připojení uživatelé

(posledních 5 minut)
Žádný